Сайт працює у тестовому режимі

30 Березня 2021

УВАГА! ОСТАНННІЙ ДЕНЬ ПОДАННЯ ДЕКЛАРАЦІЙ

Північно-Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м. Суми) нагадує, що 31 березня 2021 року завершується черговий етап декларування та відповідно термін подання особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування щорічних декларацій та декларацій після звільнення за 2020 рік.

Додатково наголошуємо, що для зручності заповнення декларації можна використовувати наступні матеріали, сервіси та інструменти, а саме:

– матеріали щодо заповнення е-декларацій, які розміщені на вебсайті Національного агентства: https://wiki.nazk.gov.ua/category/deklaruvannya/;

– роз’яснення Націанального агентства щодо е-декларування із можливістю пошуку по тексту: http://bit.ly/3a2Rlbt;

– онлайн курс, який допоможе заповнити е-декларацію «Просто про едекларування»: https://cutt.ly/8zM6rtV;

– ресурси сторінки Офісу розбудови доброчесності, де можна дізнатися як правильно заповнювати е-декларації й отримати відповіді на запитання «що, де, коли і як?»: https://cutt.ly/yz1usdu;

– ресурси сторінки Facebook Офісу розбудови доброчесності: https://www.facebook.com/prosvita.nazk;

– ресурси сторінки Facebook Національного агентства: https://www.facebook.com/NAZKgov;

– ресурси Telegram каналу Національного агентства: https://t.me/NAZK_gov_ua;

– дані контакт-центру для допомоги декларантам: +38(044)200–06–94 та електронної скриньки для вирішення технічних питань: support@nazk.gov.ua.

Для отримання консультаційної допомоги суб’єктам декларування Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми) пропонуємо звертатись до фахівців Сектору з питань запобігання і виявлення корупції (https://www.sumyjust.gov.ua/struktura/sektor-z-pytan-zapobigannya-ta-vyyavlennya-korupcziyi/).