Сайт працює у тестовому режимі

19 Січня 2023

ПРО ВІДНОВЛЕННЯ ПОСЛУГ ЮСТИЦІЇ В ЛОЗІВСЬКОМУ РАЙОНІ ХАРКІВЩИНИ

Відновлено доступ громадян до послуг юстиції на територіях Харківщини, які постраждали від російської збройної агресії.

Забезпечення населення Лозівського району якісними сервісами у сфері нотаріату, державної реєстрації та примусового виконання рішень – в тому числі одні з ключових меседжів робочої наради під головуванням очільника військової адміністрації області Олега СИНЄГУБОВА та за участі регіонального координатора Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції Анастасії КУПРІЯНОВОЇ.

Так, акцентовано увагу, що наказами начальника Східного міжрегіонального управління Мін’юсту Ірини СВИСТУН з простою виведені усі відділи державної реєстрації актів цивільного стану, що розташовані в Лозівському районі. Зокрема через часткове руйнування Лозівський відділ ДРАЦС тимчасово переміщено в нову будівлю, його архівний фонд збережений та наразі знаходиться на Полтавщині.

Водночас відділи державної виконавчої служби виведені з режиму дистанційної роботи та працюють у штатному режимі, забезпечуючи примусове виконання рішень у громаді.

Разом з тим, мешканці району в повному обсязі забезпечені послугами у сфері нотаріату. Державні нотконтори працюють у штатному режимі, архіви установ збережені.

Цілеспрямовано працюючи кожен на своєму місці, ми впевнено чинимо опір ворогу та наближаємо велику Перемогу!