Сайт працює у тестовому режимі

21 Жовтня 2020

ОБЕРЕЖНО! ШАХРАЇ!

Сьогодні довірливість громадян знаходиться в особливій небезпеці. Все частіше трапляються випадки, коли з телефону можна почути голос «фахівця», який говорить, що нібито близька людина потрапила в біду, їй потрібна фінансова допомога.
Останнім часом за схожою схемою шахраї працюють від імені працівників органів державної виконавчої служби. Громадяни отримують дзвінки або СМС-повідомлення, де зазначається, що вони є боржниками у вигаданому виконавчому провадженні, яке відкрито згідно з рішенням суду. Злочинці пропонують «вирішити» питання з боргом за меншу грошовому суму, але вже на їх рахунок.
УВАГА! Кожен бажаючий може перевірити інформацію щодо наявності у нього боргів у відкритому інтернет-ресурсі – Єдиний реєстр боржників https://erb.minjust.gov.ua/.
Закликаємо громадян бути пильними, обачними та не погоджуватися на злочинні пропозиції. Наголошуємо, що всі дійсні контакти органів державної виконавчої служби знаходяться на сайті Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми) – https://www.sumyjust.gov.ua/…/viddily-derzhavnoyi…/.
На изображении может находиться: один или несколько человек