Сайт працює у тестовому режимі

19 Вересня 2022

ВІДКРИВАЄТЬСЯ РЕЄСТРАЦІЯ НА КОНКУРС ІЗ ВІДБОРУ АДВОКАТІВ

Міністерство юстиції України затвердило наказ про проведення конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги у Вінницькій, Волинській, Дніпропетровській, Житомирській, Закарпатській, Київській, Кіровоградській, Миколаївській, Львівській, Одеській, Полтавській, Тернопільській, Хмельницькій, Чернівецькій та Чернігівській областях.
Участь у конкурсі можуть брати адвокати, відомості про яких внесені до Єдиного реєстру адвокатів України.
Для того, щоб взяти участь у конкурсі, необхідно:
Зареєструватися на вебсторінці за посиланням: https://contest.legalaid.gov.ua (з 20 вересня по 20 жовтня 2022 року):
▪️ заповнити онлайн-анкету та біографічну довідку, акцентуючи увагу на юридичну діяльність;
▪️ зазначити адресу електронної пошти для отримання інформації у зв’язку з конкурсом;
▪️ завантажити скановані копії: згоди на обробку персональних даних, заяви, форми яких встановлені Мін’юстом; усіх заповнених сторінок паспорта (чи іншого документа, що посвідчує особу); свідоцтва про право на зайняття адвокатською діяльністю; мотиваційного листа (до 500 слів), складеного у довільній формі.
Пройти дистанційний курс «Вступ до системи надання безоплатної правової допомоги» та виконати тестові завдання, що оцінюються автоматично (з 24 по 31 жовтня 2022 року).
Посилання на дистанційний курс та дані для входу (логін та пароль) будуть зазначені в електронному повідомленні Координаційного центру з надання правової допомоги після реєстрації.
Пройти індивідуальну співбесіду (з 08 листопада по 11 листопада 2022 року).
02 грудня 2022 року на сайті системи надання безоплатної правової допомоги будуть оприлюднені результати конкурсу. Кожен адвокат може перевірити наявність інформації в розділі «Реєстр адвокатів»:
Деталі проведення конкурсу знайдете за цим лінком